Account managers till Jacobsson & Lind Koncernen!

Vi söker dig som vill arbeta med B2B försäljning av unika produkter inom antingen administration, förstahjälpen eller rengöring. Du kommer självständigt ansvara för hela säljprocessen från kalla samtal, till möten och avslut. I början ligger störst fokus på nykundsbearbetning men på sikt bygger du upp ditt distrikt och jobbar mer mot dina befintliga kunder. 

Vi erbjuder:

  • En erfaren Säljledare som hjälper dig att nå dina mål
  • Ett utmanande arbete som belönas med en riktigt bra lön
  • Goda möjligheter till personlig utveckling
  • Att vara en del utav ett fantastiskt härligt och framgångsrikt Team

Dina egenskaper:

  • Du brinner för sälj och det är mycket meriterande om du har varit framgångsrik eventsäljare
  • Du är en driven person som tycker om utmaningar och att jobba mot högt uppsatta mål
  • Du är nytänkande och arbetar effektivt för att få ut det mesta av din tid

Tjänsten kräver att du har körkort och initialt även tillgång till egen bil. 

De personer som har lyckats hos oss har alla olika bakgrunder och tidigare erfarenheter därför värderar vi personlighet och driv främst. 

Framtidsmöjligheter: 
Vi har alltid rekryterat internt vilket innebär att du som visar framfötterna kommer få chansen att växa i din roll hos oss och förhoppningsvis bli en av nyckelpersonerna i vår fortsatta expansion. 

I den här rekryteringsprocessen samarbetar vi med Closers. Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig – Cecilia Jansson
Cecilia.jansson@closersab.se

Closers
Closers erbjuder karriärsmöjligheter till affärs- och säljdrivna människor. Vi har sedan 2011 etablerat oss som en av Sveriges främsta aktörer inom headhunting för positioner inom försäljningsområdet. Vår strävan är att alltid göra långsiktigt hållbara tillsättningar som gynnar både kandidaten och arbetsgivaren. Därför består vår leveransorganisation av medarbetare som har erfarenhet av försäljning och som kan relatera till våra klienters erfarenheter och ambitioner. Följ oss på LinkedIn så får du de senaste nyheterna, inspirerande artiklar och inlägg om försäljning och våra aktuella uppdrag i ditt nyhetsflöde.

 
This entry was posted in . Bookmark the permalink.