Account Manager till TDO

Account Manager till TDO

TDO, Team Digital Office är ett oberoende, privat företag som erbjuder affärseffektiva helhetslösningar inom Print och IT. Större företag anlitar oss för att skapa driftsäkra printmiljöer och få kontroll över sina kostnader. Mindre och medelstora företag använder oss för utveckling och drift av effektiv IT-infrastruktur. Vi är idag ca 40 medarbetare och vi växer genom nära och långsiktiga relationer med såväl kunder som leverantörer. Vårt företag kännetecknas av hög informationstekniskt kompetens i kombination med stor förståelse för våra kunders verksamhet. Vårt löfte till kunderna – och den ständiga utmaningen för oss själva – är att varje dag bidra till att vi och våra kunder tar nästa steg i utvecklingen. Tillsammans går vi Ett steg längre inom Print och IT.

Vi söker nu en Account Manager som kommer att sälja våra helhetslösningar inom Print. I rollen kommer man ta över en portfölj med befintliga kunder, men man kommer även lägga fokus på att etablera nya kundkontakter runt om i Stockholms regionen. Du ansvarar för hela säljprocessen från att boka möte till avslut och uppföljning. Du kommer i rollen att få arbeta långsiktigt med kunderna för att på sikt förhoppningsvis bygga upp en kundstock av stora nyckelkunder och axla en KAM-roll.

Det krävs att du är självgående som person då detta är ett fritt och självständigt arbete. Vi tror också att du är kreativ och att du gärna kommer med egna idéer och aktivt söker nya möjligheter för att nå dina mål. Vi tror att du är driven, målinriktad och är beredd på att kämpa hårt för din framgång. För rätt person är detta en möjlighet att arbeta fritt under ansvar och att få arbeta upp en viktig och betydande kundkrets. Om du lyckas kommer du att ha stora utvecklingsmöjligheter i en framgångsrik organisation med starka partners.

Grundläggande anställningsvillkor

Omfattning: Heltid,

Lön och förmåner: Grundlön + provision. Tillträde: Tjänsten tillsätts omgående

Ansökan

I den här rekryteringsprocessen samarbetar vi med Closers. Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Cecilia Jansson

Cecilia.jansson@Closersab.se

+723714117

Closers
Closers erbjuder karriärsmöjligheter till affärs- och säljdrivna människor. Vi har sedan 2011 etablerat oss som en av Sveriges främsta aktörer inom headhunting för positioner inom försäljningsområdet. Vår strävan är att alltid göra långsiktigt hållbara tillsättningar som gynnar både kandidaten och arbetsgivaren. Därför består vår leveransorganisation av medarbetare som har erfarenhet av försäljning och som kan relatera till våra klienters erfarenheter och ambitioner. Följ oss på LinkedIn så får du de senaste nyheterna, inspirerande artiklar och inlägg om försäljning och våra aktuella uppdrag i ditt nyhetsflöde.

This entry was posted in . Bookmark the permalink.