Specialistsäljare IT-drift till växande OhlanderGruppen

OhlanderGruppen växer och nu ska dem tillsätta ytterligare en säljare som vill vara delaktig i expanderingen på den svenska marknaden.

OhlanderGruppen är en helhetsleverantör inom områdena IT-produkt, IT-tjänst & IT-support som innebär att ta ett helhetsansvar för kundens totala IT-miljö och blir kundens IT-avdelning.  Målgruppen för OhlanderGruppen är mindre och medelstora företag, där man utvecklar smarta, driftsäkra lösningar och tjänster. Målet är att leverera positiva IT-upplevelser till alla kunder.

OhlanderGruppen är ett tillväxtbolag vilket innebär att det finns goda möjligheter till utveckling internt. I takt med att bolaget växer kommer det att behöva tillsättas och utvecklas nya ledare som ansvarar för att driva bolaget framåt. Det är ett snabbrörligt och växande bolag där det är högt i tak. För dig som är motiverad, älskar sälj och har ett genuint IT intresse är detta stället du kommer älska att arbeta på. Placeringsort kommer att vara i ljusa och fräscha lokaler i Nacka Strand. Kika gärna på deras hemsida för mer info:  http://ohlandergruppen.se/

Arbetsuppgifter

Du kommer att få möjligheten att bygga upp din egen kundstock och hitta nya affärsmöjligheter i Stockholmsområdet. Du kommer att sälja OhlanderGruppens breda utbud främst bestående utav produkt och tjänst.

I rollen som Specialistsäljare IT-drift på OhlanderGruppen arbetar du primärt med små till medelstora företag. Du kommer i din roll att ansvara för hela säljprocessen med allt från att initiera/etablera kontakt med företag och dess beslutsfattare för att sedan målmedvetet med hög aktivitet driva affärer i mål. I din roll kommer du ha tillgång till teknisk presale, som underlättar affären.

Tjänsten är placerad på deras huvudkontor i Nacka Strand.

Din profil

Du är en person som gillar försäljning och är fokuserad på att uppnå dina mål. För att lyckas i din roll så bör du vara strukturerad och van vid en hög aktivitet på kundkontakter. Du har lätt att skapa kontakt och att kommunicera både internt och externt. Tidigare erfarenhet utav IT är inget krav, personlighet engagemang och driv värdesätts högre. Du kommer att få lära dig allt du behöver veta om IT och få bästa möjliga förutsättningar för att lyckas.

  •        Du har framgångsrikt arbetat med uppsökande försäljning mot företag(B2B).
  •        IT och Teknik intresserad
  •        Du har körkort B
  •        Behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift.

Andra egenskaper som är viktiga för att lyckas hos OhlanderGruppen :

Har ett starkt eget driv och viljan lyckas med allt du tar dig för.

Är lojal, samarbetsvillig och organiserad.

Drivs av att göra affärer med fokus på långsiktighet och förtroende.

Drivs av att göra gedigna behovsanalyser och förstå kundens verksamhet.

Är team-orienterad och uthållig med en egen drivkraft.

 

Grundläggande anställningsvillkor och erbjudande

Omfattning: Heltid

Lön: Grundlön + provision

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Bil, pension och friskvård efter 6 månader

 

Ansökan

I den här rekryteringsprocessen samarbetar vi med Closers. Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig – Thomas Wilander thomas.wilander@closersab.se eller 0708-331529

 

Closers

Closers erbjuder karriärsmöjligheter till affärs- och säljdrivna människor. Vi har sedan 2011 etablerat oss som en av Sveriges främsta aktörer inom headhunting för positioner inom försäljningsområdet. Vår strävan är att alltid göra långsiktigt hållbara tillsättningar som gynnar både kandidaten och arbetsgivaren. Därför består vår leveransorganisation av medarbetare som har erfarenhet av försäljning och som kan relatera till våra klienters erfarenheter och ambitioner. Följ oss på LinkedIn så får du de senaste nyheterna, inspirerande artiklar och inlägg om försäljning och våra aktuella uppdrag i ditt nyhetsflöde.

Sökord: Account Manager / Innesäljare /AM / Fältsäljare / Säljare / Sales

This entry was posted in . Bookmark the permalink.