Säljare

Säljare 2018-02-02T09:16:02+00:00

Behöver du vägledning och rådgivning i din säljkarriär?

När du är redo för nästa steg i din säljkarriär, behöver rådgivning eller karriärtips ansluter du dig till CLOSERS nätverk. Då hamnar du tryggt hos en av Sveriges mest ansedda headhuntingbyråer som består av våra skarpsinniga, kunniga och dedikerade headhunters vars jobb är att hjälpa dig att främja dina karriärambitioner inom försäljning.

Försäljningskunskap

Vårt headhuntingteam har stor erfarenhet av att rekrytera och hantera B2B-säljteam inom en rad olika sektorer. Vi har byggt upp och etablerat en förstklassig headhuntingavdelning här på Closers, där alla de som arbetar hos oss själva har gedigen erfarenhet av B2B försäljning. Vi är nämligen övertygade om att vi måste ha samma erfarenhet och kunna tala samma språk som dig som kandidat – detta för att vi skall kunna hjälpa dig ta rätt nästa steg i karriären och livet.

Branscher

Våra uppdragsgivare finns inom de flesta branscher, men för tillfället är det främst inom Bank & Finans, IT, Media, Telecom samt att vi jobbar med många spännande Start ups som bygger sina säljorganisationer.

Uppdragen finns över hela landet. Idag rekryterar vi framförallt till positioner som Account Managers, Key Account Managers, Partner Accounta Managers, Sales Specialist, Sales Managers & VD.

Vägledning & Rådgivning

På Closers använder vi vår nätverks- och branschkunskap för att placera dig med de bästa företagen som kommer att flytta dig framåt i karriären. Vi ansluter dig till arbetsgivare vars öppna positioner inte har meddelats till allmänheten. Vi är här för att matcha dig med rätt position och företagskultur som ger dig möjlighet att bäst använda dina kunskaper för att nå för dina karriärsmål.

CV struktur & Coaching

Vi kan hjälpa dig med att ditt CV får ett andra utseende, mer inriktat mot just försäljning. Kontakta någon utan av våra headhunters, skicka oss ditt CV så träffas vi gärna och då kan vi ska borsta upp det och ge dig råd om hur du presenterar dig själv i det bästa ljuset. Du måste stå ut och säga något annorlunda om din kompetens, track-record och passion för försäljning. Vi guidar dig inom trender i branschen som du är intresserad av och på vilka områden vi kan polera din expertis. Även om du inte letar aktivt efter nya utmaningar ser vi gärna att du skickar oss ditt CV vi kan meddela dig om något bättre kommer in i vårt nätverk. Vår målsättning är att alltid arbeta hårt för att hitta rätt jobb åt dig och för att möta dina mål. Vi är duktiga på att just förbinda dig med de bästa positionerna du inte kan hitta själv.

Kontakta någon av våra headhunters om funderar du på en ny utmaning inom försäljning eller är du kanske bara nyfiken på att “benchmarka” din nuvarande arbetsgivare mot någon av våra uppdrag? Vill du veta hur du ska gå vidare i ditt nästa vägval – då finns vi här för dig och ger dig den vägledning du behöver oberoende av om du bestämt dig för nästa steg eller inte.

Våra headhunters lyssnar gärna på dina tankar och guidar inom: Karriär – CV/Resume tips med inriktning på försäljning  – Intervjuförberedning – Intervju tekniker – Case förberedelser – Efter intervjun – Erbjuden jobbet.

NÅGRA EXEMPEL PÅ UPPDRAG:

IT

Cloud Sales Specialist – Caperio
Regional Sales Manager – IP Only
Key Account Manager – IP Only
Sales Manager – Dustin Group
Key Account Manager – Dustin Group

MEDIA

Key Account Manager – Dagens Industri
Business Development Manager – Mogul
Account Manager – Metro
Account Manager – IDG

FINANS

Parner Account Manager – Compello
Head of Direct Sales – Nets
Sales Agents x 7 (nytt försäljningsteam) – Nets
Inside Sales – Grenkeleasing

SAAS/TECH

Head of Sales – Mentimeter
Sales Manager – Emarketeer
Key Account Manager – Emarketeer
Partner Account Manager – Emarketeer
Account Executive x 2 – Funnel