Säljrekrytering & bemanning

Säljrekrytering & bemanning 2017-11-08T11:13:05+00:00

SÄLJREKRYTERING OCH BEMANNING

Vi på Closers är övertygande om att det är säljorganisationen som driver tillväxten i svenska företag. Det gör rekryteringen av människor till säljorganisationen kritisk och väldigt viktig. Vi bedriver rekrytering och bemanning genom headhunting för att lyckas med att identifiera och övertyga rätt individer inom försäljning.

Det är därför vi är “av säljare, för säljare” dvs. våra headhunters är säljare och har själva erfarenhet från kvalificerad B2B-försäljning.

För att lyckas så handlar det dels om att ha förmågan att hitta och kommunicera med rätt säljare genom headhunting men också att ha tid att driva en hel eller flera search- och rekryteringsprocesser. Vad kostar det er i tid och resurser att hitta och övertyga nya medarbetare? Har ni förmågan att göra det? Har ni råd att investera i rätt verktyg för att kunna bedriva kvalificerad headhunting?

Vi har hjälpt våra kunder i många svenska städer. Förutom Stockholm, Göteborgoch Malmö även i Helsingborg, Kalmar, Karlskrona, Skövde, Örebro,Uppsala och Sundsvall för att nämna några. Ta kontakt med oss så hjälper vi er att spara värdefulltid, undvika vanliga fallgropar och identifiera rätt säljaretill just er säljorganisation…

KONTAKT

VISA FLER…